403706 besök sedan 2006-09-01 Wilson - SEJCH SEVCH LP Straight Flush Quintuple Star Uppdaterad: 2020-02-24       
 
    Start    
  Om Wilson    
  Resultat    
  Valpar    
  Bilder    
  Gästbok    
  Länkar    
  Nyheter    
  Kalender    
  Bloggen    
  Tiger    
   
 Nyheter
2012-04-21, HIPP HIPP HURRA....
för alla våra Wilson/Xi-valpar i N-kullen på Fosliskrentens kennel som fyller 2 år idag!! Hoppas ni får nåt extra gott av era hussar och mattar idag :)

2012-04-13, Ny hemsida på G...
Vi har på sistone haft en hel del annat att göra som många kanske vet... och därför har uppdateringen av hemsidan fått stå tillbaka. Just nu jobbar vi på att göra om hemsidan helt så den som väntar....

2012-04-13, HIPP HIPP HURRA...
för våran Messi och hans syskon i Wilson/Ryding-kullen idag på deras tvåårsdag!!!!

2011-11-09, Många superfina resultat för Wilsonvalparna…
..har det blivit på sista tiden och vi har varit dåliga på att uppdatera här på hemsidan. Vi är så glada & stolta över er alla valpköpare som är ute i skog, mark & ring med era hundar. Det värmer våra hjärtan! Under sista tiden så har:

Flatterhaft Fay Crocker ”Pingla” och matte Camilla startat i elitklass på B-prov jakt med ett hedrande 2:a pris som resultat! Snyggt jobbat med knappt 2½-åriga superduktiga lilla Pingla!

Fosliskrentens Man About Town ”Gere” och husse Morten Kvammen har blivit godkänd räddningshund och dessutom nu även godkänd ruinsökshund. Är så spännande att följa er, ni är så superduktiga!

Flatterhaft Brun utan Sol ”Tarra” har blott 18 månader gammal tillsammans med husse Magnnus blivit godkänd tjänstehund inom försvarsmakten! Han har även varit på lydnadsplanen tillsammans med matte Carola och plockat hem 1:a pris och klassvinst i lydnadsklass 1, och även i bruksspår appell där de blev godkända, men poängen inte riktigt räckte till uppflyttning. Därtill har de också varit i Norge och klarat godkänt kvalificeringsprov för jaktprov! WOW! Vad duktiga och allsidiga ni är!! Stort grattis till er och duktiga lilla Brun!

Flatterhaft Ärlighet Vara Längst ”Låva” och matte Angelina har tagit ytterligare 2 x 1:a pris i lydnadsklass 1 och kan nu titulera sig LP1! Stort grattis!

Flatterhaft Övning Ger Färdighet ”Showtime” och matte Sanne har startat i lydnadsklass 2 med ett 1:a pris och klassvinst som resultat och siktar nu vidare uppåt mot 3:an! Stort grattis!!

Flatterhaft Paula Creamer ”Kela” och matte Lena har tävlat i bruksspår appell med klassvinst och uppflyttning till lägre klass som resultat! Stort grattis från oss!

Flatterhaft Hellre Fria än Fälla ”Bella” och matte Gunilla har debuterat i jaktsammanhang på WT med fina 78 poäng i Nkl. Bra jobbat!

Flatterhaft Liten Blir Stor ”Myra” och husse Kent har debuterat på jaktprov B med ett fint 2:a pris som resultat! Grattis!2011-11-07, Wilson åter igen Utmärkelse på Markprov.
Wilson och jag startade på Markprov i lördags. Det var walkup på fasaner. Vi fick som enda hund Utmärkelse med diplom igen!

2011-09-21, Wilson fick Utmärkelse med diplom på Markprov Öppenklass...
Wilson och jag startade på Markprov (A-prov) Öppenklass i Jaktretrieverklubbens regi och Wilson fick som enda hund Utmärkelse med diplom. Fem hundar kom till start.

Wilson skötte sig utmärkt på alla sätt och vi fick till och med "kliva av" tidigare för vi blivit godkända redan efter 6-7 apporter. Jag är så himla nöjd med honom. Han satte inte en tass fel och utförde apporterna på ett mycket övertygande sätt.

Wilson får nu starta i högsta klassen Vinnarklassen.

2011-09-05, LPI till Kela...
Wilsondottern Kela, Flatterhaft Paula Creamer, med matte Lena startade även i Lydkl 1 på söndagen med 1:a pris på 185 poäng och klassvinst!!

Detta ger nu titeln LPI!!!

Superstort grattis Lena & din lilla goa Kela!

2011-09-03, En septemberlördag i Böda visade sig från sin bästa sida :)
Wilson sprang sig till excellent, CK, 1Jkk, 2 BHkl och R-cert!
Vår Tiger, Flatterhaft Tiger Woods blev excellent, CK, 2Jkk, 3Bhkl och vår Messi, Flatterhaft Bollen Är Rund blev excellent, Ck, 1junkk och 4Bhkl!!
Sen tävlade Wilsondottern Kela, Flatterhaft Paula Creamer, med matte Lena i Lk 1 med 1:a pris på 183 poäng och klassvinst!! Stort grattis Lena & din lilla pärla :)

2011-09-03, Wilsonsonen Flatterhaft Ingen Rök Utan Eld
.. Ingo har med husse Anders sprungit sig till ännu ett CK och även 1 junkk!! Stort grattis från oss!

2011-09-03, Wilsondottern Flatterhaft Ärlighet Varar Längst
..Låva och matte Angelina har tävlat i Lydnadsklass 1 med fina resultatet 1:a pris på 167,5p! Stort grattis från oss!

2011-08-20, Wilsonbarnen är inte bara duktiga, de är snygga också!!!
Fosliskrenten Made To Measure, "Tilda" fick Cert på utställning!

Exellent, 1VK CK,4BTK, cert

Stort grattis till Sissel och Rune!!!

2011-08-20, Pingla klar för elit...
Efter sin andra raka etta så tog Pingla och Camilla steget upp i elit på jakten. Superstort grattis och stort lycka till i elitklassen!!!

Läs mer om Pingla här

2011-07-14, Duktiga Wilson/Xi-barn i Norge...
...Lexie (Fosliskrentens Nougat Cap-a-Pie) och husse Dag Morten som klarat kvalificeringspröve i avd Oslo och nu är redo att starta på jaktprov! Stort grattis från oss!

... Goya (Fosliskrentens Nougat Caramel) och matte Hedvig som gjorde en strålande insats på Norska Lagretrievermästerskapet, där Goya blev 3:e bästa unghund och 9 plac. av 52 deltagande hundar! Snyggt jobbat!
Stort grattis från oss!!

2011-07-04, Snygga Wilson-sönerna...
Ingo (Flatterhaft Ingen Rök utan Eld) 2:a plac i junkl. med CK och Messi (Flatterhaft Bollen Är Rund) 3:e plac i junkl. med CK på utställnig i Borås! Stort grattis Pia & Anders och Göran & Agneta till era snygga pojkar!!

2011-06-27, Duktiga Pingla....
Flatterhaft Fay Crocker har med matte Camilla startar på officiellt WT i Danmark med fina 82 p och 3:e placering. Placeringen gör att Pingla nu är direktkvalificerad till Elitklass! STort grattis från oss!2011-06-27, FÖRSTA WILSONBARN-CHAMPINJONEN...
blev duktiga Nadal (Feedbacks Starfighter) som med matte Carina gjorde tre starter i ÖKL Viltspår på en vecka, och det resulterade i tre 1:a pris varav två med HP! Så nu kan Nadal titulera sig SE VCH!!
Superstort grattis från oss till Carina och Nadal!!!

2011-06-18, Duktiga Wilsonbarn....
Vår egen Flatterhaft Tiger Woods, Tiger blev 2:a placerad i NKl på sista Wt:t i Smålandsmästerskapet och därmed även 2:a placerad totalt i Nkl på Smålandsmästerskapet! Puss på dig vår goa lille grabb!

Flatterhaft Fay Crocker, Pingla, med matte Camilla, har startat i ÖKL på WT med fina 82 poäng!

Flatterhaft Ingen rök utan eld, Ingo, och Flatterhaft Söt som socker, Tyra, har tillsammans med hussarna Anders och Ulf klarat anlagsprovet i Viltspår! Stort grattis från oss och pappa Wilson!

På Unghundsderbyt förra helgen startade Flatterhaft Ingen rök utan eld (Ingo),Flatterhaft Söt som socker (Tyra) och Flatterhaft Vinna eller försvinna (Winna) från Wilson/Rydingkullen! Resultaten blev Ingo (0,17,16,18,19), Tyra (14,18,19,15,10), Winna (18,0,0,8,16). Härligt jobbat med era unga hundar, och mycket roligt att träffas och få se er jobba ute på stationerna!!

2011-06-10, 1:a-pris ÖKL, b-prov för Pingla och Camilla
Pinga, Flatterhaft Fay Cocker har tagit 1:a-pris i ÖKL på B-prov!

Stort grattis till Pingla och Camilla önskar vi! Speciellt brorsan Tiger!

2011-05-29, Wilsonsonen Feedbacks Starfighter "Nadal"...
har med matte Carina varit ute och tävlat bruks spår, appellklass. De vann klassen med 284 poäng och uppflyttning! Stort grattis från oss!!!

2011-05-20, Duktiga & snygga Wilsonbarn...
Flatterhaft Övning Ger Färdighet "Showtime" och matte Sanne lever verkligen upp till namnet och har debuterat i lydnadsklass 1 med otroliga 195 poäng och klassvinst! Superstort grattis från oss!!

Fosliskrentens Nougat Caramel "Goya" & Fosliskrentens Never Buy A Romour "Tobber" som båda fått Excellent och 4 plac. i junkk på utställning! Grattis Hedvig & Stine till era fina hundar!

Flatterhaft Brun Utan Sol "Tarra" har fått Excellent och 3 plac junkk på utställning! Grattis Carola till din fine brune pojk!

Flatterhaft Tiger Woods "Tiger", Flatterhaft Brun Utan Sol "Tarra" och Flatterhaft Ärlighet Varar Längst "Låva" har genomfört MH med gott resultat. Grattis & bra jobbat!

2011-05-12, Wilson-Kajsakullen 2 år!!
HIPP HIPP HURRA....för Wilson-Kajsavalparna från Flatterhafts kennel som idag firar sin 2-årsdag!! Stort grattis från oss och pappa Wilson!
Tiger hälsar att han firat med vispgrädde på maten, grisöra och apporteringsträning med vilt, en ganska hyfsad födelsedag enligt honom själv...

2011-05-07, Tiger 1:a-pris NKL, B-prov
Idag fixade Lina och Tiger sitt förstapris i debuten i NKL på B-prov! Stort grattis!!!

2011-04-21, Wilson-Xi kullen 1 år!!!
HIPP HIPP HURRA....för Wilson-Xivalparna från Fosliskrentens kennel som idag firar sin 1-årsdag!! Stort grattis från oss och pappa Wilson!

2011-04-20, Wilsonsonen...
..duktiga Tarra(Flatterhaft Brun utan Sol) har klarat inträdesprovet till Tjänstehund försvarsmakten! Snyggt jobbat där uppe i norr!

2011-04-13, Wilson-Rydingkullen 1 år!!
HIPP HIPP HURRA....för Wilson-Rydingvalparna som idag firar sin 1-årsdag!! Stort grattis från oss och pappa Wilson!

2011-04-10, Vår egen lilla Tiger...
..blev förra söndagen på WT 3 plac. med 80p NKL i första deltävlingen av Smålandsmästerskapet! Duktig kille!

Kela (Flatterhaft Paula Creamer) och Lena har i helgen genomfört MH med godkänt skott! Snyggt jobbat!

Sen har det även hänt något väldigt tråkigt.. Tigers mamma Kajsa blev sjuk och springer nu på de evigt gröna ängarna. Våra tankar går till Carola med familj och den underbara Kajsa Carlsson finns för alltid i våra hjärtan...

2011-03-05, Wilson-Ragna-kullen 2 år... Grattis på födelsedagen!
Tänka att två år går så himla fort...

Stort grattis önskar pappa Wilson med husse, matte och brorsan Tiger!!!

2011-02-28, Tiger röntgen...
Tiger röntgades i onsdags och redan i fredags kom resultatet...

HD grad A
ED ua (0)

2011-02-14, Vandringspriserna från FRK...
Wilson har erhållet följande placeringar i 2010 år vandringspriser.

Årets Jaktflat 2:a plac.

Bonnie's VP 7:e plac.

Årets Flat 12:e plac.

Winstons Allroundpris 11:e plac.

2011-01-06, Tiger 1:a pris och klassvinst i Lydnadsklass 1!!!
Idag tävlade vi i ridhus på Saxnäs Brukshundsklubb i lk1 och fick vårt efterlängtade 1:a pris och vann dessutom klassen på 182 poäng!

Poäng: Platsliggning 10, Tandvisning 10, Linförighet 8.5, Läggande 9, Inkallning 8.5, Ställande 9, Apport 10, Hopp 9 och Helhet 9.5.

GRATTIS!!

info@accitor.se | 0480 - 45 99 50 | Copyright © Accitor 2006